A spanyol rubin

Juliette Benzoni
Amikor Aldo Morosini, a régi drágakövek szakértője találkozott Simon Aronovval, a varsói sántával, nem sejtette, milyen küldetést bíz rá a titokzatos férfi: meg kell találnia a négy ékkövet, mely a Jeruzsálemi Templom főpapjának melldíszéből, a tizenkét drágakövet magába foglaló aranylapból hiányzik.

A hagyomány szerint Izrael csak akkor nyeri vissza ő‘si földjét ha a helyreállított melldísz visszatér...


A három első‘ kő‘ a Kék Csillag a York Rózsája és Sissi opálja megtalálása után Morosini Spanyolországba utazik XIII. Alfonz király meghívására. Egy sevillai ünnepségen a régiségkereskedő‘ herceg felfigyel rá hogy őrült Johanna királynő‘ a portréján talán az általa keresett rubint viseli. Aldo Morosini és régész barátja Adalbert Vidal-Pellicorne Sevillától Prágáig majd Zürichig üldözi a drágakövet mely mind közül a legártóbb legvéresebb kisugárzású. Útja közben a hercegnek szembe kell néznie azzal a veszéllyel is melyet a rákényszerített feleség Anielka és ördögi családja jelent.


A varsói sánta negyedik egyben befejező‘ részében Juliette Benzoni fordulatokkal és izgalmakkal teli kalandra hív melyben a szerelem és a pénz minden bajok forrása...

Bolti ár: 1 490,00 Ft

Geopen ár: 500,00 Ft

-66% | 990,00 Ft kedvezmény

Személyes átvétel: Ingyenes
Pick Pack Pont: 3-5 nap 550 Ft
Házhozszállítás: 3-5 nap 990 Ft

Belelapozó: N/A

Eredeti cím: Le Rubis de Jeanne la Folle

Fordító: Balla H. Katalin

ISBN: 9639093483

Kiadás éve: 2002

Kötés: kartonált, ragasztott

Méret: 155 x 232

Szerző: Juliette Benzoni