Institut Paul Bocuse: A főzés magasiskolája

Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.


A könyv újra kapható lesz 2018. július 15-től! Kiszállítás csak a megjelenés után.


250 SÉFMÓDSZER BEMUTATÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, 1800 FOTÓVAL ● 250 fotóval illusztrált technikai eljárás. ● 70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől. ● Több mint 1800 étel- és fázisfotó. ● Részletgazdag leírások. ● Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal. A konyhafőnok mesterségbeli tudását bárki elsajátíthatja! „A boldogság a konyhában lakozik.” Paul Bocuse



Bolti ár: 19 900,00 Ft

Geopen ár: 15 920,00 Ft

-20% | 3 980,00 Ft kedvezmény

Személyes átvétel: Ingyenes
Pick Pack Pont: 3-5 nap 550 Ft
Házhozszállítás: 3-5 nap 990 Ft

Belelapozó: N/A

Eredeti cím: Institut Paul Bocuse

Fordító: Király Katalin

ISBN: 978-615-5724-56-5

Kiadás éve: 2017

Kötés: keménytábla, védőborító

Méret: 270 x 305 mm

Terjedelem: 716 oldal

Ezek is érdekelhetik

Larousse gasztronómiai lexikon

Bolti ár: 24 900,00 Ft

Geopen ár: 19 920,00 Ft

Ha én főznék neked

Lotta Lundgren

Bolti ár: 5 990,00 Ft

Geopen ár: 4 792,00 Ft

Francia konyha magyar szívvel

Walther Klára

Bolti ár: 5 490,00 Ft

Geopen ár: 4 392,00 Ft