A névtelen velencei

Donna Leon
Donna Leon vonzó, kellemes Brunetti felügyelője ismét elkápráztatja rajongóit, miközben az olvasó Velence ezer arcából újabbat ismer meg.

A holttest a hátán feküdt, felcsúszott piros ruhája alól kilátszott a piros csíkos alsónemű. Brunetti felügyelőnek az volt az első reakciója, hogy megint lőttek a hegyekben tervezett családi hétvégének, pedig a fojtogató nyári hőség elől a velenceiek, ha tehetik, menekülnek szépséges városukból. A második reakciója pedig a döbbenet volt: az áldozat férfi. Mivel a holtest arcát a felismerhetetlenségig szétverték, a felügyelőnek legelőször is keresnie kell valakit, aki azonosítja az ismeretlent. A nyomozás során azonban mindenütt a hallgatás falába ütközik, mígnem egy rejtélyes telefonáló különös és kínos információkkal szolgál. De pirkadatra a rendőrségnek újabb értelmetlen halálesettel kell szembenéznie.


A Geopen Kiadónál megjelent művei:


Halál idegenben, A névtelen velencei, Vérző kövek, Felsőbb körök, Nemesi kisugárzás, Gyilkosság receptre, Végzetes áradás, Méregpohár az operában, Bíbornál is sötétebb, Az aranytojás, Ha nincs kegyelem, Örök ártatlanság


Linkajánló


Vasárnapi Hírek - Velence sötét oldala
Olvass bele - A gourmand detektív és az igazság
Ekultura - A névtelen velencei

Bolti ár: 2 490,00 Ft

Geopen ár: 1 992,00 Ft

-20% | 498,00 Ft kedvezmény

Kosárba
Személyes átvétel: Ingyenes
Pick Pack Pont: 3-5 nap 550 Ft
Házhozszállítás: 3-5 nap 990 Ft

Belelapozó: N/A

Eredeti cím: The Anonymous Venetian (Dressed for Death)

Fordító: Bíró Júlia

ISBN: 9789639973794

Kiadás éve: 2012

Kötés: kartonált, ragasztott

Méret: 114 x 195 mm

Szerző: Donna Leon

Terjedelem: 278 oldal

Ezek is érdekelhetik

Lelkek könyve

Glenn Cooper

Bolti ár: 3 990,00 Ft

Geopen ár: 3 192,00 Ft