Bíbornál is sötétebb

Donna Leon
Csodálatos tavaszi nap virrad Velencére, és commissario Brunetti meg Vianello felügyelő szívesen hagyná ott egy fél órácskára rendőrségi irodáját, hogy élvezze a simogató napsütést – csakhogy baráti kötelesség is van: ki kell szabadítaniuk Marcót, akit a környezetvédők tüntetésén vettek őrizetbe. Az akció sikerrel jár, de Velence világhírű lagúnáját továbbra is veszély fenyegeti.

És vajon kinek a holttestét találják meg egy borús hajnalon Murano híres üveggyárának éjjel-nappal 1400 fokon égő‘ kemencéi elő‘tt? És miért kellett meghalnia? Kinek a bűnös titkát leplezte le? Commissario Brunettit a dantei Pokol strófái vezetik nyomra.


Donna Leon amerikai írónő‘ Velencében él és élményeit ismereteit gazdagon kamatoztatja a Brunettirő‘l és társairól szóló fordulatos regényeiben. Ezúttal is nem csak egy izgalmas nyomozásnak lehetünk részesei de megismerkedhetünk "a tenger királynő‘jének" mesés világával együtt hajózunk Brunettivel a Canale Grandén kávézunk a kis velencei bárokban megízleljük a sült halat polentával Nanni trattoriájában és éljük a velencei tavasz varázslatos napjait.

Bolti ár: 1 990,00 Ft

Geopen ár: 1 592,00 Ft

-20% | 398,00 Ft kedvezmény

Személyes átvétel: Ingyenes
Pick Pack Pont: 3-5 nap 550 Ft
Házhozszállítás: 3-5 nap 990 Ft

Belelapozó: N/A

Eredeti cím: Through a Glass Darkly

Fordító: Borbás Mária

ISBN: 9789639765115

Kiadás éve: 2007

Kötés: kartonált ragasztott

Méret: 114 x 195 mm

Szerző: Donna Leon

Terjedelem: 272 oldal