Gyilkosság receptre

Donna Leon
Törvényes bűnök és igazságos törvényszegőkKora hajnali telefoncsörgés veri fel álmából Brunetti felügyelőt. Ezúttal nem gyilkosság az oka, amiért bele kell vetnie magát a csípős velencei pirkadatba, hanem vandál rongálás. Az elkövető pedig nem más, mint Paola, a felesége.

Az egyetemen tanító asszony különös lépése megrendíti a Brunetti család életét és kockára teszi a felügyelő‘ hivatali karrierjét is. Miközben a commissario fő‘nökei eredményeket sürgetnek a maffiával kapcsolatba hozható rablás majd gyilkosság ügyében felesége "ártalmatlan" tiltakozó akciója kínos és veszedelmes események láncolatát indítja el. Mi lesz s lesz-e megnyugtató vége a magánéleti és a hivatali válságnak? Biztos hogy törvényes amit a törvény lehető‘vé tesz? Mire Brunetti felügyelő‘ megfejti az összefonódó bűnügyeket választ kap a lelkét mardosó kérdésekre is.


Donna Leon újabb bűnügyi történetében még nehezebb feladat elé állítja a megnyerő‘en művelt és szellemes Brunetti felügyelő‘t aki ezúttal szomorúbban önmagával és feleségével vívódva ered a bűn nyomába de mindenképpen bölcsebbnek érezheti magát mire a szálakat felgöngyölíti és az ügy végére valóban pontot tesz. Az olvasó pedig a sokszínű Velence újabb arcát ismerheti meg.


Bolti ár: 1 990,00 Ft

Geopen ár: 1 400,00 Ft

-30% | 590,00 Ft kedvezmény

Kosárba
Személyes átvétel: Ingyenes
Pick Pack Pont: 3-5 nap 550 Ft
Házhozszállítás: 3-5 nap 990 Ft

Belelapozó: N/A

Eredeti cím: Fatal Remedies

Fordító: Bíró Júlia

ISBN: 9789639765375

Kiadás éve: 2008

Kötés: kartonált, ragasztott

Méret: 114 x 195 mm

Szerző: Donna Leon

Terjedelem: 272 oldal