Pálinkás Norbert

Pálinkás Norbert

Pálinkás Norbert kamaszkorában került először a disznóvágás közelébe, azóta járt sváb disznóvágáson, erdélyi disznóvágáson, szabolcsi disznóvágáson, spanyol disznóvágáson. Megtanulta, mit mikor kell felvágni és levágni, kivenni és berakni, megmelegíteni és kihűteni nem hentesként, hanem a konyhában sokat mozgó civilként. Ennek a tudásnak jó része, és nyolcvan hagyományos és újratöltött disznós recept is elolvasható a 100% DISZNÓ című könyvben, mindez egy saját disznóvágás történetébe csomagolva.

Teljes életrajz
Pozíció Cím Ár

1 termék

100% DISZNÓ

Pálinkás Norbert

Bolti ár: 6 990,00 Ft

Geopen ár: 5 592,00 Ft

Pozíció Cím Ár

1 termék