Aphrodité

Isabel Allende
Mesék, ételreceptek és egyéb afrodiziákumok. A világhírű, nálunk is kedvelt írónő ezúttal a szerelem és az asztal örömeinek művészetét dicséri.

Személyes emlékek közül válogat gyűjteményébe belesző‘ve a világ legkülönfélébb tájainak folklórját történelmi legendáit és az egészet nagyszerű erotikus irodalmi példákkal fűszerezi nyakon öntve - ha már a fő‘zésnél tartunk - a maga szeretnivalón pikáns humorával és sajátos látásmódjával.


Pimasz tiszteletlenséggel vegyes rajongással kínálja fel a szerelmi vágyat fokozó ételek-italok gazdag gyűjteményét. ősi és modern receptje van a csábításra a szerelmi szenvedély fellobbantására a hosszan tartó gyönyör fokozására vagy a lankadó férfierő‘ felélesztésére. De a történelmi múlt mély katlanából merítve felidézi Néró Nagy Katalin cárnő‘ és a francia Madame du Barry grófnő‘ hatalmas étvágyát is.


"Bánom már a diétákat a hiúságból elutasított ínycsiklandozó falatokat éppúgy mint ahogy sajnálom nagyon azokat az alkalmakat a szeretkezésre amelyeket függő‘ben lévő‘ ügyek vagy puritán erények miatt szalasztottam el. Az emlékezet kertjében barangolva azonban mind tisztábban látom hogy emlékképeim az érzékeimhez kapcsolódnak."


A szerelem az érzékek és a kulináris élvezetek ódája ez a különleges mű amellyel Isabel Allende a vágy és a képzelet adta gyönyört és örömet ünnepli. Magával ragadó mesterien megírt bájos meséi kópés humora asszonyi bölcsessége magával ragadja az olvasót.


Linkajánló:


http://ekultura.hu/olvasnivalo/ajanlok/cikk/2012-04-17+09%3A00%3A00/isabel-allende-kisertethaz


http://www.nol.hu/archivum/archiv-401493


http://www.szivtars.hu/?id=cikk&cid=1144

Bolti ár: 4 500,00 Ft

Geopen ár: 3 600,00 Ft

-20% | 900,00 Ft kedvezmény

Kosárba
Személyes átvétel: Ingyenes
Pick Pack Pont: 3-5 nap 550 Ft
Házhozszállítás: 3-5 nap 990 Ft

Belelapozó: N/A

Eredeti cím: Afrodita

ISBN: 9639574562

Kiadás éve: 2006

Kötés: keménytábla, védőborító

Méret: 237 x 160 mm

Szerző: Isabel Allende

Terjedelem: 360 oldal