A csaló

John Grisham

Malcolm Bannister, a kisvárosi ügyvéd belekeveredik egy nagyszabású csalási, pénzmosási ügybe. Bár nem igazi bűnöző, csupán kihasználták naivitását, a szövetségi bíróság tíz évre ítéli. Nehezen felépített egzisztenciája romba dől, felesége elválik tőle, fiát elveszíti, barátai cserbenhagyják.Éppen börtönbüntetése felénél tart amikor egy hegyvidéki nyaralóban szörnyű bűntény történik: meggyilkolnak egy szövetségi bírót. A helyszínelők a ház alagsorában egy hatalmas bombabiztos páncélszekrényt találnak - tárva-nyitva üresen. Vajon miféle értékeket őrizgethetett nyaralójában a köztiszteletben álló de gazdagnak nem mondható bíró? És ki lehetett az aki ismerte a titkát?


Malcolm azt állítja tudja ki a gyilkos és alkut ajánl a szövetségi kormányzatnak: megosztja velük az információt cserében azonnal szabadul továbbá új személyazonosságot és új arcot kap. Az FBI sehogy sem halad a nyomozással ezért elfogadja az ajánlatot. Ám amikor úgy tűnik a gyilkos cinkosai minden óvintézkedés ellenére Malcolm nyomára bukkantak az ügyvéd bejelenti hogy kiszáll a tanúvédelmi programból majd pedig nekilát hogy megvalósítsa nagyszabású tervét.


John Grisham ezúttal még a szokottnál is fordulatosabb történettel örvendezteti meg olvasóit. A titkok hazugságok fondorlatok szédítő forgatagában az igazság csak a könyv utolsó lapjain bontakozik ki.


A Geopen Kiadónál megjelent művei:


Ha ölni kell, A cég, A Pelikán ügyirat, Az ügyfél, Siralomház, Csodatévő, Az ítélet eladó, A halott üzlettárs, Az utca ügyvédje, A végzetes hagyaték, Holló a hollónak, Elmaradt karácsony, Keserű pirula, Az utolsó esküdt, A manipulátor, Az ártatlan ember, Egy amerikai Pármában, A fellebbezés, Csapdában, Ford megyei történetek, Vallomás, Prókátorok, A csaló, Platánsor, Szürkehegy, A magányos farkas, A súgó, A Camino-sziget


 


Theodore Boone ifjúsági sorozat:


 


A kölyökügyvéd, A gyermekrablás, A vádlott


 


Linkajánló


Ekultura - John Grisham: A csaló
Royal magazin - Kis csaló, nagy csaló
Olvasóterem - John Grisham: A csaló
Olvaslak.hu - John Grisham: A csaló

Bolti ár: 3 990,00 Ft

Geopen ár: 3 192,00 Ft

-20% | 798,00 Ft kedvezmény

A kiadónál jelenleg
nem kapható
Személyes átvétel: Ingyenes
Pick Pack Pont: 3-5 nap 550 Ft
Házhozszállítás: 3-5 nap 990 Ft

Belelapozó: N/A

Eredeti cím: The Racketeer

Fordító: Wertheimer Gábor

ISBN: 9786155331022

Kiadás éve: 2013

Kötés: kartonált, ragasztott

Méret: 130 x 205 mm

Szerző: John Grisham

Terjedelem: 416 oldal

Ezek is érdekelhetik

Lelkek könyve

Glenn Cooper

Bolti ár: 3 990,00 Ft

Geopen ár: 3 192,00 Ft

Ahogy vesszük

Andrew Gross

Bolti ár: 3 990,00 Ft

Geopen ár: 3 192,00 Ft