A manipulátor

John Grisham
John Grisham tizennyolcadik regénye az amerikai megjelenéssel szinte egy időben kerül a magyar olvasók elé. Cselekménye Washington, az író egyik kedvenc helyszíne, s a politikai hatalom boszorkánykonyhája mellett Itália egyik legsajátosabb vonzerejű történelmi városában, Bolognában játszódik.

Az Egyesült Államok leköszönő elnöke órákkal azelőtt írja alá Joel Backman a hírhedt washingtoni politikai manipulátor vitát kavart kegyelmi kérvényét hogy távozik az Ovális irodából. Backman a legutóbbi hat évet szövetségi börtönben töltötte. Azt senki sem tudja hogy az elnök csak azért hagyta jóvá az utolsó pillanatban benyújtott kérvényt mert iszonyatos nyomás nehezedett rá a CIA részéről. A jelek szerint Backman hatalma teljében olyan titkok birtokába jutott amelyek kikezdhetik a világ legfejlettebb műholdas megfigyelő rendszerét.

Backmant egy katonai teherszállító repülőgép fedélzetén szép csöndben kicsempészik az országból új nevet személyazonosságot és lakóhelyet kap Olaszországban. Miután így új életet kezd a CIA kiszivárogtatja hollétét az izraelieknek az oroszoknak a kínaiaknak és a szaúdiaknak. Ezután a CIA azt teszi amihez a legjobban ért: a háttérbe húzódik és vár. Nem az a kérdés hogy Backman életben marad-e - hiszen erre semmi esélye. A CIA arra a kérdésre szeretne választ kapni: ki fog végezni a férfival...?


Bolti ár: 3 990,00 Ft

Geopen ár: 3 192,00 Ft

-20% | 798,00 Ft kedvezmény

Személyes átvétel: Ingyenes
Pick Pack Pont: 3-5 nap 550 Ft
Házhozszállítás: 3-5 nap 990 Ft

Belelapozó: N/A

Eredeti cím: The Broker

Fordító: Komáromy Rudolf

ISBN: 9789639574502

Kiadás éve: 2005, 2011

Kötés: kartonált, ragasztott

Méret: 130 x 205 mm

Szerző: John Grisham

Terjedelem: 480 oldal