A végrendelet

John Grisham
John Grisham a tőle megszokott izgalmas fordulatokkal, jogi furfangokkal bonyolítja a nem mindennapi történetet a meglepetésekkel teli bravúros végkifejletig.

"Én Troy L. Phelan szellemi képességeim és emlékező‘tehetségem teljes birtokában ezennel határozottan visszavonom valamennyi korábban keletkezett végrendeletemet valamint azok záradékait és következő‘képpen rendelkezem a vagyonomról: gyermekeimnek akkora összeget adományozok amennyi elegendő‘ ahhoz hogy a mai napig felhalmozott adósságaikat kifizethessék. Ez az adomány nem fedezheti a mai napnál késő‘bb keletkező‘ adósságaikat. Amennyiben a fentiekben megnevezett gyermekeim közül bárki megkísérli megtámadni ezt a végrendeletet arra a gyerekemre nézve az adományozás semmisnek tekinthető‘.


Vajon a különc gonoszkodó milliárdos öregúr sejtette-e milyen lavinát indít el az új végrendelet? Vagy már elő‘re tudta a következményeket? Milyen titkot rejtegetett a zsémbes vénember amely elindította az örökség körüli vihart? És a végrendelet valóban támadhatatlan?


Nate O' Riley lecsúszott hajdani sztárügyvéd kapja a különös megbízatást hogy hajtsa végre Phelan utolsó akaratát. Az épp aktuális elvonókúrájáról szabaduló jogi zseni még a legádázabb delíriumban sem gondolta volna hogy feladatát a déli félteke trópusi ő‘serdejében kell majd megoldania.


A Geopen Kiadónál megjelent művei:
Ha ölni kell, A cég, A Pelikán ügyirat, Az ügyfél, Siralomház, Csodatévő, Az ítélet eladó, A halott üzlettárs, Az utca ügyvédje, A végzetes hagyaték, Holló a hollónak, Elmaradt karácsony, Keserű pirula, Az utolsó esküdt, A manipulátor, Az ártatlan ember, Egy amerikai Pármában, A fellebbezés, Csapdában, Ford megyei történetek, Vallomás, Prókátorok, A csaló, Platánsor, Szürkehegy, A magányos farkas, A súgó, A Camino-sziget

Theodore Boone ifjúsági sorozat:

A kölyökügyvéd, A gyermekrablás, A vádlott


Linkajánló


John Grisham: A végrendelet - moly.hu A végrendelet - I love books

Bolti ár: 3 990,00 Ft

Geopen ár: 3 192,00 Ft

-20% | 798,00 Ft kedvezmény

A kiadónál jelenleg
nem kapható
Személyes átvétel: Ingyenes
Pick Pack Pont: 3-5 nap 550 Ft
Házhozszállítás: 3-5 nap 990 Ft

Belelapozó: N/A

Eredeti cím: The Testament

Fordító: Ladányi Katalin

ISBN: 9789639973251

Kiadás éve: 2010

Kötés: keménytábla, védőborító

Méret: 130 x 205 mm

Szerző: John Grisham

Terjedelem: 410 oldal