Csapdában

John Grisham
Kyle McAvoy, a Yale Egyetem jogi karának végzős hallgatója ígéretes jövő előtt álló fiatalember. Kiváló tanulmányi eredményeinek köszönhetően jobbnál jobb állásajánlatok közül válogathatna, ha hosszú ideje rejtegetett, sötét titka nem kerülne rossz kezekbe.

A megzsarolt fiú arra kényszerül hogy olyan munkát vállaljon el amilyet sosem szeretett volna. A világ legnagyobb ügyvédi irodájánál kezd dolgozni mesés fizetésért de nem csak az irtózatos mennyiségű feladattal kell megbirkóznia ahogy minden újoncnak hanem életveszélyes konspirációban vesz részt lop csal és hazudik. Ha leleplező‘dik nem csak az ügyvédi engedélyét veszíti el de börtönbe kerülhet akár meg is ölhetik. Leélhető‘ így az élet?


John Grisham első‘ New Yorkban játszódó regénye is a megszokott izgalmakat kínálja olvasóinak: feszültséget pergő‘ cselekményt váratlan fordulatokat.


A Geopen Kiadónál megjelent művei:


Ha ölni kell, A cég, A Pelikán ügyirat, Az ügyfél, Siralomház, Csodatévő, Az ítélet eladó, A halott üzlettárs, Az utca ügyvédje, A végzetes hagyaték, Holló a hollónak, Elmaradt karácsony, Keserű pirula, Az utolsó esküdt, A manipulátor, Az ártatlan ember, Egy amerikai Pármában, A fellebbezés, Csapdában, Ford megyei történetek, Vallomás, Prókátorok, A csaló, Platánsor, Szürkehegy, A magányos farkas, A súgó, A Camino-sziget


 


Theodore Boone ifjúsági sorozat:


 A kölyökügyvéd, A gyermekrablás, A vádlott


 

Bolti ár: 3 990,00 Ft

Geopen ár: 3 192,00 Ft

-20% | 798,00 Ft kedvezmény

Kosárba
Személyes átvétel: Ingyenes
Pick Pack Pont: 3-5 nap 550 Ft
Házhozszállítás: 3-5 nap 990 Ft

Belelapozó: N/A

Eredeti cím: The Associate

Fordító: Wertheimer Gábor

ISBN: 978615533163

Kiadás éve: 2009, 2011, 2016

Kötés: kartonált, ragasztott

Méret: 130 x 205 mm

Szerző: John Grisham

Terjedelem: 432 oldal