Vallomás

John Grisham
Kivégzéshez készülődnek Kelet-Texasban: az elítélt, Donté Drumm, a fekete bőrű sportoló, akire egy gimnazista lány meggyilkolásáért vár a méreginjekció - legalábbis a bírói ítélet szerint ezért mérték ki rá a legsúlyosabb büntetést. A bűnösségével kapcsolatban azonban az első perctől kezdve sok a kétség, elsősorban azért, mert az áldozat holtteste nem került elő.

Már csak napok vannak hátra az ítélet végrehajtásáig és az ügyvédek versenyt futva az idő‘vel újabb és újabb beadványokkal bombázzák a bíróságokat hátha sikerül elérni hogy elhalasszák a kivégzést. Mindeközben Keith Schroeder tiszteletes mit sem tudva Donté Drummról és a közelgő‘ kivégzésrő‘l békében és nyugalomban éli életét a családjával Kansasban. Aztán szinte pillanatok alatt az ügy kellő‘s közepében találja magát. Besétál ugyanis a parókiára egy férfi Travis Boyette aki azt állítja hogy ő‘ ölte meg a lányt és tudja hol van a holttest.


A Geopen Kiadónál megjelent művei:


Ha ölni kell, A cég, A Pelikán ügyirat, Az ügyfél, Siralomház, Csodatévő, Az ítélet eladó, A halott üzlettárs, Az utca ügyvédje, A végzetes hagyaték, Holló a hollónak, Elmaradt karácsony, Keserű pirula, Az utolsó esküdt, A manipulátor, Az ártatlan ember, Egy amerikai Pármában, A fellebbezés, Csapdában, Ford megyei történetek, Vallomás, Prókátorok, A csaló, Platánsor, Szürkehegy, A magányos farkas, A súgó, A Camino-sziget


 Theodore Boone ifjúsági sorozat:


 A kölyökügyvéd, A gyermekrablás, A vádlott


Linkajánló


Grisham csúcsfomában - Olvasóterem John Grisham: Vallomás - E-kultúra

Bolti ár: 3 990,00 Ft

Geopen ár: 3 192,00 Ft

-20% | 798,00 Ft kedvezmény

Személyes átvétel: Ingyenes
Pick Pack Pont: 3-5 nap 550 Ft
Házhozszállítás: 3-5 nap 990 Ft

Belelapozó: N/A

Eredeti cím: Confession

Fordító: Wertheimer Gábor

ISBN: 9789639973312

Kiadás éve: 2011

Kötés: kartonált, ragasztott

Méret: 130 x 205 mm

Szerző: John Grisham

Terjedelem: 526 oldal