Köddé vált elefánt

Murakami Haruki


Ha már mindent olvastál Murakamitól, és azt hiszed, mindent tudsz róla,  már nem tud meglepetést okozni neked…, no, akkor muszáj megvenned a legújabb könyvét. A Köddé vált elefánt olyan novelláskötet, amelynek minden darabja a maga sajátos mikrokozmoszában képes elbűvölni, meghökkenteni, megnevettetni.


Olvasd el a legújabb kötetet, és merülj el abban a különös, misztikus világban, amilyet csak Murakami képes feltárni előttünk.


Köddé vált elefánt című kötet Murakami Haruki korai novelláinak legjavából válogat. Rafinált olvasmányok ezek, látszólag egyszerűek, mégis súlyosak. Különös, felkavaró és elgondolkodtató élmény valamennyi. Többségünk mégis azért szereti Murakamit, mert a szerző a megismerhetetlent járja körül, az olvasó pedig szeret belemerülni a misztikus, talányos, sokszor átláthatatlan meseszövésbe. A kötet tizenkét év novellatermését fűzi egy csokorba. A rövid elbeszélések már előrevetítik azoknak a kultikussá vált nagyregényeknek a sokkal összetettebb és bonyolultabb világát, amelyek meghozták a nagy áttörést, és Murakamit a világ egyik legismertebb, legolvasottabb szerzőjévé emelték.


A Geopen Kiadónál megjelent művei:


Szputnyik, szívecském!, Kafka a tengerparton, A határtól délre, a naptól nyugatra, Birkakergető nagy kaland, Világvége és a keményre főtt csodaország, Norvég erdő, Kurblimadár krónikája, Tánc, tánc, tánc, 1Q84 trilógia, Miről beszélek, amikor a futásról beszélek, A színtelen Tazaki Cukuru és zarándokévei, Köddé vált elefánt, Férfiak nő nélkül, Hallgasd a szél dalát / Flipper, 1973, Sötétedés után


 


 

Bolti ár: 3 990,00 Ft

Geopen ár: 3 192,00 Ft

-20% | 798,00 Ft kedvezmény

Személyes átvétel: Ingyenes
Pick Pack Pont: 3-5 nap 550 Ft
Házhozszállítás: 3-5 nap 990 Ft

Belelapozó: N/A

Eredeti cím: The Elephant Vanishes

Fordító: Nagy Anita

ISBN: 9786155331312

Kiadás éve: 2014

Kötés: keménytábla, védőborító

Méret: 130 x 195 mm

Szerző: Murakami Haruki

Terjedelem: 408 oldal