A kék szűz

Tracy Chevalier
Tracy Chevalier két olyan nő történetét meséli el, akiket évszázadok választanak el egymástól, de rokoni szálak kötnek össze.

Az amerikai Ella Turner férjével egy francia kisvárosba költözik és minden igyekezetével szeretne beilleszkedni a szigorúan zárt közösségbe. Míg férje dolgozik ő‘ felfrissíti középiskolás franciatudását. Hogy stílszerű legyen családi nevének régies változatát a Tournier-t használja mégsem sikerül jól éreznie magát új otthonában. Barátok nélkül magányosan kezd nyomozni francia ő‘sei után és megdöbbentő‘ szálakra bukkan.


Isabelle du Moulint vörös haja miatt mindenki csak La Rousse-nak hívta. Falujában gúnyolták kiközösítették ső‘t Szűz Mária iránti titkolt rajongása miatt még boszorkánysággal is megvádolták. Amikor teherbe esett nem volt más választása feleségül kellett mennie a dölyfös Tournier család fiához. Nem tudhatta hogy nehéz élet vár rá amelyre Ella Turner négy évszázaddal késő‘bb derít fényt miközben az ő‘ sorsa is gyökeres fordulatot vesz.


A Geopen Kiadónál megjelent művei:


Hulló angyalok, A hölgy és az egyszarvú, Ártatlanok, A kék szűz, Isten teremtményei, Leány gyöngy fülbevalóval, Az utolsó szökevény


 

Bolti ár: 2 490,00 Ft

Geopen ár: 1 992,00 Ft

-20% | 498,00 Ft kedvezmény

Személyes átvétel: Ingyenes
Pick Pack Pont: 3-5 nap 550 Ft
Házhozszállítás: 3-5 nap 990 Ft

Belelapozó: N/A

Eredeti cím: The Blue Virgin

Fordító: Kiss Marianne

ISBN: 9639574236

Kiadás éve: 2004

Kötés: keménytábla, védőborító

Méret: 130 x 205 mm

Szerző: Tracy Chevalier

Terjedelem: 342 oldal