Ártatlanok

Tracy Chevalier
A Leány gyöngy fülbevalóval című, nagy sikerű regény szerzője ezúttal a 18. század végi Angliába kalauzolja el az olvasót. Romantikus történetben különleges pillanatképeket villant fel William Blake költő-festőről és három fiatal életéről, valamint a sikátoros Londonról.

Hő‘sei a Kellaway család tagjai akik az egyik gyermek tragikus halála után elhagyják csendes vidéki otthonukat és Londonba költöznek. Különös szomszédjuk a nem mindennapi radikális felfogású Blake élete a családfő‘ állandó munkája a közeli cirkuszban az impresszárióval való kapcsolat és nem utolsó sorban a zárkózott szemérmes Kallaway fiú Jem kölcsönös vonzalma a szabad szájú sötét hajú szépség Maggie Butterfield iránt megváltoztatja valamennyiük életét. A háttérben a Csatornán túl eközben kitör a francia forradalom amelynek hívei így a költő‘-festő‘ is az angol királyság ellenségeinek számítanak.


Az atmoszférateremtő‘ erejérő‘l ismert írónő‘ hő‘sei felfedezik a romlatlan tisztaság és a szenvedések megélésének ellentét pontosan úgy ahogy ez Blake híres versciklusaiban Az ártatlanság és A tapasztalás dalaiban történik.


A Geopen Kiadónál megjelent művei:


Hulló angyalok, A hölgy és az egyszarvú, Ártatlanok, A kék szűz, Isten teremtményei, Leány gyöngy fülbevalóval, Az utolsó szökevény

Bolti ár: 2 990,00 Ft

Geopen ár: 2 392,00 Ft

-20% | 598,00 Ft kedvezmény

Kosárba
Személyes átvétel: Ingyenes
Pick Pack Pont: 3-5 nap 550 Ft
Házhozszállítás: 3-5 nap 990 Ft

Belelapozó: N/A

Eredeti cím: Burning Bright

Fordító: Kiss Marianne

ISBN: 9789639574977

Kiadás éve: 2007

Kötés: keménytábla

Méret: 202 x 140 mm

Szerző: Tracy Chevalier

Terjedelem: 432 oldal