Végveszélyben

Stella Rimington
A CIA zsargonjában a láthatatlan azt az ismeretlent jelöli, aki a hírszerzők számára maga a lidércnyomás. Terrorista, a célország szülötte, ezért akadálytalanul átlépheti annak határát, gond nélkül mozoghat benne és könnyedén beférkőzhet bárhová.

A Brit-szigetekre készülő‘ láthatatlan bevetésérő‘l szóló jelentés tehát a létező‘ legrosszabb hír amelyet Liz Carlyle hírszerző‘ tiszt kaphatott az MI6-tól.


Liz munkához lát pedig még azt sem tudni ki vagy mi lehet a célpont. A bizonyítékok és az ügynököktő‘l kapott beszámolók alapján lassan rájön hogy terrortámadás fenyeget. A kétségbeesett nyomozásban az idő‘ a kulcstényező‘ meg Liz beleélő‘ képessége: a katasztrófa elhárítására az adja az egyedüli reményt hogy az ellenség fejével tud gondolkodni. De ez vajon elég-e ahhoz hogy leküzdje az életére törő‘ halálos veszedelmet?


Stella Rimington feszített tempójú fordulatosan megírt két szálon futó krimije nemcsak a hírszerző‘k de a terroristák világát is feltárja elő‘ttünk. Az egykori fő‘igazgató írónő‘ személye a biztosíték arra hogy a leghitelesebb kitalált történetet izgulhatjuk végig.

Bolti ár: 2 490,00 Ft

Geopen ár: 800,00 Ft

-68% | 1 690,00 Ft kedvezmény

Kosárba
Személyes átvétel: Ingyenes
Pick Pack Pont: 3-5 nap 550 Ft
Házhozszállítás: 3-5 nap 990 Ft

Belelapozó: N/A

Eredeti cím: At Risk

Fordító: Sziklai István

ISBN: 9639574414

Kiadás éve: 2005

Kötés: kartonált, ragasztott

Méret: 205 x 130 mm

Szerző: Stella Rimington

Terjedelem: 428 oldal