Az átok - Jeruzsálem lovagjai II.
  • ISBN: 9789639574038
  • Eredeti cím: Les chevaliers II. - Renaud ​ou la malédiction
  • Kiadás éve: 2004
  • Méret: 155x232 mm
  • Terjedelem: 530 oldal
  • Borító: kartonált, ragasztott

Az átok - Jeruzsálem lovagjai II.

Juliette Benzoni

2490 Ft
1992 Ft

Az apagyilkosság rávetülő vádja elől menekülve Adam testvér parancsnokságán keres menedéket. A Templom kész befogadni. Csakhogy Renaud mindössze tizennyolc éves élni szeretni akar vonzzák a nők... Coucy báró szolgálatába állva belépést nyer a leendő Szent Lajos udvarába ahol a félelmetes Kasztíliai Blanka a király anyja uralkodik aki azonnal élénk ellenszenvvel fogadja. Ott van azonban Provene-i Marguerite is a fiatal királyné akibe szenvedélyesen beleszeret. Ekkor éri utol az apagyilkosság vádja és élete rémálommá változik.

Kinek szentelje Renaud az életét melyet el akarnak venni tőle? A hihetetlen II. Konstantinápolyi Balduinnak az egykori Bizánc nincstelen császárának? IV. Ince pápának akitől legalább egy kevés segítséget remél? Robert d'Artois-nak a király forrófejű és aranyszívű öccsének magának a királynak akit sosem tud megszeretni? Vagy Marguerite-nek aki lassan felfedezi hogy egy szent mellett az életnek nem sok köze van a boldogsághoz?

Nehéz lesz a diadalhoz vezető út mire végre felöltheti a lovagság aranysarkantyúját. Az út mely Cipruson Damiettán Manszurán és Szírián át vezet a hetedik keresztes hadjárattal. Az út melyen Renaud ellenséggel találkozik - aki annál is félelmetesebb mert a templomosok védelmét élvezi - de meglepő hölgyalakokkal is: Hersende-dal a király "orvosával" a szenvedélyes és gátlástalan Flore-ral és végül Sancie-val a "mókás kis csúfsággal"...


Nem elérhető

Kapcsolódó ajánlatok

A király hálószobája - Mérgezések kora 2.
Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2792 Ft
Fiora - A firenzei lány I.
Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2792 Ft
Gyilkosság Versailles-ban - Mérgezések kora 1.
Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2792 Ft
Fiora és a francia király - A firenzei lány IV.
Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2792 Ft
Az árnyak grófnője -  Szerelem és halál játéka III.
Teljes ár: 2490 Ft
Aktuális ár: 1992 Ft