Ünnepi étkek
  • ISBN: 9789639574144
  • Eredeti cím: Festive Occasions Cookbook
  • Kiadás éve: 2004
  • Méret: 230x300 mm
  • Terjedelem: 192 oldal
  • Borító: keménytábla, védőborító

Ünnepi étkek

Joyce Goldstein

5990 Ft
4792 Ft

Amennyiben szüretkor pikánsan fűszerezett egzotikus joghurtos pácban érlelt ürücombot szolgálunk fel grillezett padlizsánnal és édes koktélparadicsom-mártással vagy egy kettesben tervezett romantikus vacsorán osztrigát kínálunk csípős mandarinmártással s befejezésül megkoronázva a lakomát csokoládékrémet kandírozott rózsaszirommal egészen biztos hogy örömet szerzünk vele. Teadélutánra készíthetünk paradicsomos mozzarellás szendvicset és gyömbéres narancsos madeleine-t míg karácsonyestére endíviasalátát édesköménnyel és dióval hozzá pedig borsos-mustáros rostélyost.

Joyce Goldstein a híres séf és tanár ünnepi menüjavaslataival gazdagítja gasztronómiai jártasságunkat. Útmutatásai alapján játszva urai leszünk a konyhának és ötletei nyomán stílusossá tehetünk minden összejövetelt. Nem csupán a recepteket de a díszítésre vonatkozó elképzeléseket is látványos színes fotók szemléltetik.

Chuck Williams az ünnepi összejövetelek zökkenőmentes megszervezéséhez szolgál számos jó tanáccsal kezdve a vendégek meghívásától az italválaszték összeállításától egészen addig hogy mely ételek készíthetők el előre. Külön fejezeteket szentel az alaprecepteknek a húsok sütésének darabolásának szeletelésének. Lépésről lépésre vezeti be az olvasót a terítés a szalvétahajtogatás és a virágos asztaldíszítés rejtelmeibe illusztrált szójegyzékben ismerteti a főzéssel sütéssel kapcsolatos fogalmakat és ügyes fortélyokat.

Nem elérhető

Kapcsolódó ajánlatok

A főzés magasiskolája - Paul Bocuse Intézet - Larousse
Teljes ár: 19900 Ft
Aktuális ár: 15920 Ft
Szívbarát szakácskönyv
Teljes ár: 3500 Ft
Aktuális ár: 2800 Ft
Kacsából és libából készült finomságok
Teljes ár: 1990 Ft
Aktuális ár: 1592 Ft
Gyorsan elkészíthető ételek
Teljes ár: 1990 Ft
Aktuális ár: 1592 Ft
Francia konyha magyar szívvel
Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 4792 Ft