Rubin és füst

Philip Pullmann
A történet 1871-ben játszódik, hősnője egy tizenhat esztendős árva lány, Sally Lockhart, aki szüleinek, vagyonának elvesztése után Londonban próbál talpra állni. Egy utálatos rokon hölgynél lakik, aki a leányt még az utolsó vagyonkájából is megpróbálja kiforgatni.

Sally körül egyre fokozódnak a bonyodalmak melyekben szerepet játszik egy titokzatos vagyont érő‘ ékkő‘ a címben szereplő‘ rubin amelyet sokan szeretnének megkaparintani. Ráadásul a szálak Sally édesapjához vezetnek aki meglehető‘sen gyanús körülmények között vesztette életét a távoli Keleten. A leány lassan lépésrő‘l lépésre próbálja megfejteni a mind nyomasztóbb titkot. Nyomozása során veszélyes kalandokba bonyolódik különös félelmetes emberekkel találkozik életveszélyes helyzetekbe kerül...

Sikerrel jár-e Sally nyomozása s fény derül-e a sejtelmes és homályba merülő‘ titkokra? Philip Pullman a gyermekkönyveiért számtalan díjat nyert angol író hihetetlen leleménnyel és meghökkentő‘ fordulatokkal szövi azt a cselekményt amelynek eredménye: egy letehetetlen izgalmas kalandregény.

Bolti ár: 1 690,00 Ft

Geopen ár: 1 352,00 Ft

-20% | 338,00 Ft kedvezmény

A kiadónál jelenleg
nem kapható
Személyes átvétel: Ingyenes
Pick Pack Pont: 3-5 nap 550 Ft
Házhozszállítás: 3-5 nap 990 Ft

Belelapozó: N/A

Eredeti cím: The Ruby int the Smoke

Fordító: Jász István

ISBN: 9639093424

Kiadás éve: 2002

Kötés: keménytábla, védőborító

Méret: 155 x 232

Szerző: Philip Pullmann

Terjedelem: 250 oldal