Siralomház

John Grisham
Sam Cayhall már csaknem tíz éve vár sorsára a siralomház egyik cellájában. A Ku-Klux-Klan tagjaként elkövetett gyilkosságokért ítélték halálra, bár ő soha nem ismerte be a szörnyű bűnöket, amelyekkel megvádolták. Ügyvédeinek köszönhetően eddig megmenekült a kivégzéstől, de mára elfogytak az esélyei.

Mississippi Állam Legfelső‘bb Bírósága úgy határozott hogy az öreg fegyencet kivégzik. Egyetlen reménye maradt hogy Adam Hall a fiatal ambiciózus chicagói ügyvéd aki történetesen az unokája még megmentheti. A családi szégyen elő‘l álnév mögé rejtő‘ző‘ fiatalembernek minden tehetségére és rátermettségére szüksége van hiszen mindössze négy hét aztán csak napok és órák maradnak hogy a fellebbezésekkel elérje célját. A felcsillanó reményben és teljes reménytelenségben telő‘ várakozás közepette pedig vészesen közeleg a baljós óra...


A jogi krimi feszült izgalmát és a lélektani regény mélységeit egyesítő‘ Siralomház John Grisham egyik legjobb legmegrázóbb művének számít ma is. Arra készteti az olvasót hogy elgondolkodjon a halálbüntetés igazságosságán.


Linkajánló:


Sorolvasó - Siralomház


Bolti ár: 3 990,00 Ft

Geopen ár: 3 192,00 Ft

-20% | 798,00 Ft kedvezmény

Kosárba
Személyes átvétel: Ingyenes
Pick Pack Pont: 3-5 nap 550 Ft
Házhozszállítás: 3-5 nap 990 Ft

Belelapozó: N/A

Eredeti cím: The Chamber

Fordító: Wertheimer Gábor

ISBN: 9789639765443

Kiadás éve: 2008, 2011

Kötés: kartonált, ragasztott

Méret: 130 x 205 mm

Szerző: John Grisham

Terjedelem: 672 oldal