Az intrikus

Juliette Benzoni
Marie-Aimée de Rohan-Montbazont tizenhét évesen adták férjhez az ifjú XIII. Lajos király jóbarátjához, Charles d’Albert-hez, Luynes dúsgazdag, de könnyelmű hercegéhez.

Marie álmodozásra indított minden férfit akár a királyt vagy a pápát is! Mindene megvolt: vonzerő‘ ragyogás báj szépség s egyben élénk szellem és ellenállhatatlan életöröm. Mosolya minden szívet megnyitott elő‘tte áradó nevetése megenyhítette a legszigorúbb matrónákat is. S most nem sokkal azután hogy megözvegyült királyi parancsra mennie kell...


Tizenhat vaspatkó száguldva kopogott az úton maga után húzva egy címertelen hintót amelynek lehajtott bő‘r függönyei elrejtették utasait. Fázós áprilisi nap volt 1622-ben. Késő‘re járt és még a teljes sötétség beállta elő‘tt meg kell érkezniük úti céljukba. A zöld bársony kárpittal kipárnázott hintó belsejében két hölgy ült némaságba burkolózva. Párizs óta egyetlen szót sem váltottak. Egyikük a csinos társalkodónő‘ aggódva pillantott úrnő‘jére: a hercegnő‘t még sosem látta ilyen feszültnek. Mi lelhette a királyság legszebb és legirigyeltebb hölgyét?

Bolti ár: 2 890,00 Ft

Geopen ár: 1 000,00 Ft

-65% | 1 890,00 Ft kedvezmény

Személyes átvétel: Ingyenes
Pick Pack Pont: 3-5 nap 550 Ft
Házhozszállítás: 3-5 nap 990 Ft

Belelapozó: N/A

Eredeti cím: Il a Ete Convenu ce qui Suit

Fordító: Balla Kati

ISBN: 9639574821

Kiadás éve: 2006

Kötés: kartonált, ragasztott

Méret: 155 x 232 mm

Szerző: Juliette Benzoni

Terjedelem: 414 oldal