A kormányzó halála II. Változó metaforák
  • ISBN: 9789635160211
  • Eredeti cím: Killing Commendatore
  • Kiadás éve: 2022
  • Méret: 135x205 mm
  • Terjedelem: 474 oldal
  • Borító: Keménytábla, védőborító
  • Fordító: Mayer Ingrid

A kormányzó halála II. Változó metaforák

Murakami Haruki

5990 Ft
4792 Ft

A kétkötetes történet főhőse egy harmincas portréfestő, aki, miután elhagyta a felesége, egyszer csak egy neves festőművész hegyi házában találja magát. A padláson korábban ismeretlen képre bukkan, amivel akaratlanul rejtélyes események láncolatát indítja el - derült ki a Láthatóvá váló ideák című első kötet lapjain. Miután végigkísértük, hogyan sodródott bele rejtélyes eseményekbe, s kötött kapcsolatot különös emberekkel, a regény második, Változó metaforák című kötetéből megtudjuk, hogy csak úgy vethet véget a nyugtalanító történéseknek, ha elvégzi a rá háruló, több mint különös feladatokat.

Szerelem és magány, művészet és háború, öröm és veszteség - mind a világhírű japán Murakami Haruki ismerős témája, ezúttal is az ő kifogyhatatlanul gazdag képzeletének megfelelő tálalásban.


A Geopen Kiadónál megjelent művei:
Szputnyik, szívecském!, Kafka a tengerparton, A határtól délre, a naptól nyugatra, Birkakergető nagy kaland, Világvége és a keményre főtt csodaország, Norvég erdő, Kurblimadár krónikája, Tánc, tánc, tánc, 1Q84 trilógia, Miről beszélek, amikor a futásról beszélek, A színtelen Tazaki Cukuru és zarándokévei, Köddé vált elefánt, Férfiak nő nélkül, Hallgasd a szél dalát / Flipper, 1973, Sötétedés után, Különös könyvtár, A kormányzó halála I. Láthatóvá váló ideák, A kormányzó halála II. Változó metaforák, Egyes szám első személy

Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok

Különös könyvtár
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3192 Ft
Norvég erdő
Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 4792 Ft
Miről beszélek, amikor futásról beszélek?
Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2792 Ft
Kafka a tengerparton
Teljes ár: 6990 Ft
Aktuális ár: 5592 Ft
A határtól délre, a naptól nyugatra
Teljes ár: 4490 Ft
Aktuális ár: 3592 Ft