A végrendelet
  • ISBN: 9789639973251
  • Eredeti cím: The Testament
  • Kiadás éve: 2010
  • Méret: 130x205 mm
  • Terjedelem: 638 oldal
  • Borító: Kartonált, ragasztókötött

A végrendelet

John Grisham

3990 Ft
3192 Ft

"Én Troy L. Phelan szellemi képességeim és emlékezőtehetségem teljes birtokában ezennel határozottan visszavonom valamennyi korábban keletkezett végrendeletemet valamint azok záradékait és következőképpen rendelkezem a vagyonomról: gyermekeimnek akkora összeget adományozok amennyi elegendő ahhoz hogy a mai napig felhalmozott adósságaikat kifizethessék. Ez az adomány nem fedezheti a mai napnál később keletkező adósságaikat. Amennyiben a fentiekben megnevezett gyermekeim közül bárki megkísérli megtámadni ezt a végrendeletet arra a gyerekemre nézve az adományozás semmisnek tekinthető.

Vajon a különc gonoszkodó milliárdos öregúr sejtette-e milyen lavinát indít el az új végrendelet? Vagy már előre tudta a következményeket? Milyen titkot rejtegetett a zsémbes vénember amely elindította az örökség körüli vihart? És a végrendelet valóban támadhatatlan?

Nate O' Riley lecsúszott hajdani sztárügyvéd kapja a különös megbízatást hogy hajtsa végre Phelan utolsó akaratát. Az épp aktuális elvonókúrájáról szabaduló jogi zseni még a legádázabb delíriumban sem gondolta volna hogy feladatát a déli félteke trópusi őserdejében kell majd megoldania.

A Geopen Kiadónál megjelent művei:
Ha ölni kell, A cég, A Pelikán ügyirat, Az ügyfél, Siralomház, Csodatévő, Az ítélet eladó, A halott üzlettárs, Az utca ügyvédje, A végzetes hagyaték, Holló a hollónak, Elmaradt karácsony, Keserű pirula, Az utolsó esküdt, A manipulátor, Az ártatlan ember, Egy amerikai Pármában, A fellebbezés, Csapdában, Ford megyei történetek, Vallomás, Prókátorok, A csaló, Platánsor, Szürkehegy, A magányos farkas, A súgó, A Camino-sziget

Theodore Boone ifjúsági sorozat:
A kölyökügyvéd, A gyermekrablás, A vádlott


Linkajánló:

John Grisham: A végrendelet - moly.hu
A végrendelet - I love books

Nem elérhető

Kapcsolódó ajánlatok

Sooley - Egy legenda születése
Teljes ár: 6990 Ft
Aktuális ár: 5592 Ft
Theodore Boone - A szökevény
Teljes ár: 4490 Ft
Aktuális ár: 3592 Ft
Ha itt a kegyelem ideje
Teljes ár: 4990 Ft
Aktuális ár: 3992 Ft
Prókátorok
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3192 Ft
Leszámolás
Teljes ár: 4100 Ft
Aktuális ár: 3280 Ft