Holtidő
  • ISBN: 9786155724923
  • Eredeti cím: She Lies In Wait
  • Kiadás éve: 2021
  • Méret: 140x210 mm
  • Terjedelem: 424 oldal
  • Borító: Kartonált
  • Fordító: Pordán Ferenc

Holtidő

Gytha Lodge

3990 Ft
3192 Ft

A tizennégy éves Aurora Jackson a nővére és annak barátai társaságában indult egy bulizós kempingezésre. A kamaszos alkoholizálással töltött éjszaka után a fiatalok üresen találták Aurora hálózsákját. Hova tűnhetett hatodik társuk, a legfiatalabb lány? Ki látta őt utoljára? Kényszerítették vagy szabad akaratából hagyta el a tábort? Esetleg eltévedt? Felelős valaki az eltűnéséért?

Csaknem harminc évvel később Jonah Sheens felügyelőt bízzák meg egy erdőben talált emberi maradványokkal kapcsolatos nyomozással. Hamarosan kiderül, hogy a rég eltűnt Aurora Jacksonra találtak rá, már amennyi maradt belőle. A felügyelő kikérdezi az öt, azóta középkorú felnőttet, akiket még az iskolából ismer, bár ő sosem tartozott szorosan a brancsba. Minél többször hallgatja meg őket, annál megalapozottabbá válik a gyanúja, hogy három évtizeddel ezelőtt nem mondták el a teljes igazságot, és nem mindenki volt őszinte. Nem akarták bevallani, hogy fiatalkorúként rengeteg alkoholt ittak, és hogy szex is volt a dologban? Vagy ennél sokkal nagyobb bűnt hallgattak el? A két szálon futó, két időben játszódó és mesterien elmesélt, a feszültséget mindvégig fenntartó történetből lassan kiderül, mi vezetett Aurora halálához. És az is, mennyit változtak az egykori fiatalok. Vajon ma is annyira összetartó barátok-e? Ki az köztük, aki hazudik?

Gytha Lodge díjnyertes színműíró, blogger. Regényíróként 2017-ben jelentkezett a Holtidő című krimijével, amely azóta 12 nyelven megjelent és sikert aratott. A fiatal szerzőt csavaros, lebilincselően sötét színdarabjai tették ismertté.

Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok

A biloxi fiúk
Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 4792 Ft
Babák városa
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3192 Ft
A kék ruhás lány
Teljes ár: 2890 Ft
Aktuális ár: 2312 Ft
A keresztapa bosszúja
Teljes ár: 4190 Ft
Aktuális ár: 3352 Ft
A súgó
Teljes ár: 4100 Ft
Aktuális ár: 3280 Ft