Klasszikus elegancia
  • ISBN: 9789639973176
  • Eredeti cím: Georgian Style and Design for Contemporary Living
  • Kiadás éve: 2010
  • Méret: 230x300 mm
  • Terjedelem: 176 oldal
  • Borító: keménytábla, védőborító

Klasszikus elegancia

Henrietta Spencer-Churchill

6900 Ft
5520 Ft

Lady Henrietta megbízásainak egyik része a korabeli házak újjáépítése modernizálása és berendezése. Munkáinak másik nagy csoportját azok az Angliában és Amerikában újonnan épült házak alkotják amelyekben a szerző szakértelme hiteles és ugyanakkor a 21. századi életvitelhez alkalmazkodó klasszikus eleganciát teremtett.

Színes fényképek illusztrálják a régi épületek és enteriőrök jellegzetességeinek helyreállítását a szükséges változtatásokat illetve az elmúlt századokat megidéző építészeti elemek klasszikus motívumok reprodukcióját. S nem utolsósorban azt hogy jól átgondolt tervezés és berendezés színek és anyagok ablakok és ajtók falak és padlók párkányok díszek és kiegészítők harmóniája teszi széppé a házat ahol élünk.

Lady Henrietta Spencer-Churchill a 11. Marlborough herceg leánya. A hercegi család otthona a Woodstock melletti Blenheim Palace. Lady Henrietta lakberendezés iránti szenvedélyét a Blenheim kastély és az általa jól ismert többi palota barokk pompája keltette fel ahol gyermekkorában családjával élt. Iskolái befejeztével Firenzében és Párizsban folytatott művészettörténeti tanulmányokat majd a világhírű angliai inchibaldi Iparművészeti Főiskolán szerzett diplomát. Ma a világhírű Woodstock Designs lakberendezési társaság vezetője. Saját londoni és woodstocki cégein kívül a világ legnagyobb lakberendezési áruházaiban kapható Textil- és papírtapéta-kollekciója a Spencer-Churchill Designs Ltd. márkanevet viseli.

Lady Henrietta elnöke volt a Brit Lakberendezők Társaságának (ISID) jelenleg pedig aktív tagja a Nemzetközi Belsőépítészek Társaságának (IIDA). 2003-ban megalakította amerikai tervezőirodáját a Spencer-Churchill Designs Inc.-t.

Az általa tervezett és berendezett belsőkben Henrietta Spencer-Churchill a 21. század kényelméhez igazítja a mindig megújulni kész angol klasszicizmus eleganciáját.


Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok

Klasszikus vendéglátás
Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 4792 Ft
Stílus és forma
Teljes ár: 14900 Ft
Aktuális ár: 11920 Ft
Elegáns otthon
Teljes ár: 5900 Ft
Aktuális ár: 4720 Ft
Macskasztárok - Hírességek albuma
Teljes ár: 4990 Ft
Aktuális ár: 3992 Ft
Hölgy mókussal és seregéllyel
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3192 Ft