Tánc, tánc, tánc
  • ISBN: 9789639973091
  • Eredeti cím: Dance dance dance
  • Kiadás éve: 2013
  • Méret: 185x235 mm
  • Terjedelem: 598 oldal
  • Borító: keménytábla, védőborító

Tánc, tánc, tánc

Murakami Haruki

6490 Ft
5192 Ft

Az egész világra kiterjedő rejtélyes call girl szolgálat alkalmazottainak halála borzolja a rendőrség nyomozóinak idegeit. Felbukkan egy fiatal újságíró aki korábban személyes viszonyt ápolt az áldozatokkal. Az egzisztenciális hullámvölgyben tengődő férfit elhagyja a felesége s még a macskája is távozik az élők sorából így ő egy neves író és egy közismert fotóművésznő lánygyermekével amolyan pesztraként Hawaiira utazik hogy rendezze és rendszerezze gondolatait az 1980-as évek kapitalista piacgazdasága által privátmagányba taszított emberiségről. A fiatalember képzeletvilágának múltjában lakozó Birkaember közben tanácsokkal látja el a rock- és popzene általában a populáris kultúra bűvöletében élő újságírót: A boldogság jobbára elérhetetlen alkalmazkodni kell a világhoz. ügyesen kell táncolni mindig csak táncolni!

A sikeres volt iskolatárs aki filmszínészként rajongókkal körülvéve éli a sztárok életét eközben a szófukar életunt fiatalember szabad korlátoktól mentes sorsát irigyli s szívesen elcserélné vele a sajátját.

A régi Delfin Szálló helyére épült új modern hotel labirintusában akár az életben könnyű eltévedni a múlt árnyaival szembetalálkozni miközben a kiutat az éledő szerelem jelentheti.

Gyilkosságok magány siker a lét elviselhetetlensége szerelem barátság - az egyes életutak talán nem véletlenül kereszteződnek. A könyv lapjain minden megtörténhet.

A Geopen Kiadónál megjelent művei:

Szputnyik, szívecském!, Kafka a tengerparton, A határtól délre, a naptól nyugatra, Birkakergető nagy kaland, Világvége és a keményre főtt csodaország, Norvég erdő, Kurblimadár krónikája, Tánc, tánc, tánc, 1Q84 trilógia, Miről beszélek, amikor a futásról beszélek, A színtelen Tazaki Cukuru és zarándokévei, Köddé vált elefánt, Férfiak nő nélkül, Hallgasd a szél dalát / Flipper, 1973, Sötétedés után

Tánc tánc tánc és a Genesis. Létezik-e ennél jobb kombináció?

Linkajánló

Moly.hu - Tánc tánc táncOrigo - Tánc tánc táncMagyar Narancs - Tánc tánc táncKönyvmolyok - Tánc tánc táncTánc tánc tánc - BlogbejegyzésEst.hu - Tánc tánc táncRicsajok - Tánc tánc táncGarden of Secret Dreams - Tánc tánc tánc

Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok