A kör
  • ISBN: 9789639973701
  • Eredeti cím: Cirkeln
  • Kiadás éve: 2012
  • Méret: 155x220 mm
  • Terjedelem: 548 oldal
  • Borító: Keménytábla, cérnafűzött

A kör

Mats Strandberg

3490 Ft
2792 Ft

Engelsfors apró, festői kis város Svédországban. Az itteni középiskola elsősei között van hat lány, akik különböznek a többiektől. Semmi közös nincs bennük, csupán az, hogy mindegyikükben természetfeletti erő lakozik.

Épp hogy elkezdődött a tanév, amikor egy halott fiút találnak a suli egyik mosdójában. Mindenki öngyilkosságra gyanakszik, kivéve a hat lányt. Egyedül ők sejtik az igazságot. Egyik éjjel, amikor a hold kísérteties vörös színre festi az eget, a lányok találkoznak a parkban. Maguk sem értik, mi vezette őket oda, csak azt tudják, szükségük van egymásra a túléléshez. Boszorkányok lettek. Egy ősi prófécia szerint kiválasztottak.

A rejtélyes gyilkosság óta a gimiben már élet vagy halál a tét. És a lányoknak még sok mindent meg kell tanulniuk saját erejükről is. Pedig fogytán az idő, mert valami vadászik rájuk, és ha nem találják meg, nem pusztítják el az ismeretlent, akkor ők halnak meg…

Kiállhatatlan szülők, iskolai gondok, barátság, szerelem, varázslat és halál tölti be az ifjúsági regénytrilógia első kötetének lapjait.

Linkajánló

Keményfedél Blog - a KörOlvass bele - interjó a szerzőkkel, a KörKultúrkukac - a körOlvaslak.hu - a KörLane könyvei - a KörGalaktika.hu - a KörBetűvető - a KörIndex - A boszorkányok köztünk élnekFantYAstic Volumes - a KörGretty szerint a világ - a KörKönyvesem blog - a KörAngelika blogja - a KörA művészet nyelve - a KörVasárnapi Hírek - Boszorkányok pedig vannaSivatagi Rózsa Könyv - a KörAndi élményei - a KörWhen Anaraia Went to the Bookshop - Egy boszorkányosan jó svéd történetSzilvamag olvas - a KörGretty szerint a világ - Boszorkány relevációGigi olvasmányai - a KörBorzongás svéd kiadásban - a KörOlvasószoba - JÖN A KÖR!Roni olvas - Önként vállalt borzongás, avagy a nyuszi is oroszlán akar lenniAmadea Könyvszibilla- Érkeznek a svéd boszorkányok!f-Andi élményei - Nemsokára jön a rettegés, a félelem..., JÖN a Kör című könyvWhen Anaria Went to the Bookshop - Svéd tájakon gyöngyszemre akadtamFantyAstic Volumes - a KörAngelika blogja - Egy sóvárgó moly jegyzeteiMelissa Officinals - a KörSzilvamag olvas - a KörLena Könyvei - a KörAdored Reality - a KörPupilla olvas - a KörRoyal magazin - A Kör kinyílik

Svéd trailerek:


Nem elérhető

Kapcsolódó ajánlatok

Tűz
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3192 Ft
Kulcs
Teljes ár: 4490 Ft
Aktuális ár: 3592 Ft
Merlin 1. könyv Elveszett évek
Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2792 Ft
A csodatévő drágakő - Nőstény oroszlán éneke IV.
Teljes ár: 1690 Ft
Aktuális ár: 1352 Ft
Vérbe öltözött Anna
Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2392 Ft