Vörös Hold
  • ISBN: 9789639973992
  • Eredeti cím: Red Moon
  • Kiadás éve: 2013
  • Méret: 152x215 mm
  • Terjedelem: 602 oldal
  • Borító: kartonált, ragasztott

Vörös Hold

Benjamin Percy

3990 Ft
3192 Ft

Patrick Gamble sosem gondolta magáról hogy különleges míg egy napon föl nem száll egy repülőgépre ahonnan egyedül ő kerül ki élve. Claire Forrester akkor jön rá mennyire más mint a többiek amikor a kormány emberei berúgják a ház ajtaját és meggyilkolják a szüleit. Chase Williams az amerikai Oregon kormányzója sem nagyon tér el az átlagtól. Kissé megalkuvó részrehajló politikus aki végül is arra esküdött fel hogy védelmezi az Egyesült Államok lakosságát a köztük járó gonosztól de egyszer csak szörnyű felismerésre ébred. A fenyegetés pedig rettenetes és ott van testközelben. Eddig kordában tudta tartani a törvény az erő és legfőképpen a gyógyszerek de a megdöbbentő történet hősei már tudják hogy bármikor elszabadulhat a pokol. Mert hamarosan eljön a vörös hold éjszakája amikor egy felismerhetetlen világ születik és megkezdődik az emberiségért vívott harc.

Benjamin Percy az Egyesült Államok-beli Oregonban élő fiatal író tehetségét számos irodalmi díj bizonyítja. A Vörös hold című regénye városi fantasy természetfölötti thriller szerelmi történet és társadalmi példázat. Tükröt tart elénk hogy szembesüljünk félelmeinkkel és ösztönös énünkkel. Hemingway prózáját idéző sajátos irodalmi horrortörténete több mint félelmetes.

Linkajánló

Roni olvas - Benjamin Percy : Vörös holdSivatagirózsakönyv - Benjamin Percy : Vörös holdMoly - Benjamin Percy: Vörös holdWhen Anaria Went to The Bookshop - Farkasok üvöltése hallik a szélbenSajtosrolo blogja - Benjamin Percy: Vörös holdAdri könyvmoly - Benjamin Percy: Vörös holdRoyal magazin - A Vörös hold fényében

Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok

Merlin 1. könyv Elveszett évek
Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2792 Ft
Merlin 2. könyv A varázslás dalai
Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2792 Ft
A cég
Teljes ár: 4100 Ft
Aktuális ár: 3280 Ft
A Borostyánszemű 1. - A kegyencnő hálószobája
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3192 Ft
Calico Joe
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3192 Ft