Fair Play - Működő megoldás a láthatatlan munka igazságos megosztására
  • ISBN: 9789635160464
  • Eredeti cím: Fair Play
  • Kiadás éve: 2021
  • Méret: 140x208 mm
  • Terjedelem: 368 oldal
  • Borító: Kartonált
  • Fordító: Tax Ágnes

Fair Play - Működő megoldás a láthatatlan munka igazságos megosztására

Eve Rodsky

3990 Ft
3192 Ft

Reese Whiterspoon ajánlásával:
„Hasznos kézikönyv és gyorssegély a családi gondok megoldására.”

Minden a feladatlistával kezdődött. Eve Rodsky egyszer csak úgy érezte, belefáradt az „anyaértelmezett” szülői létbe, képtelen tovább egyedül viselni a családdal és a háztartással járó teendők felelősségét. Ekkor összeírta a megfizetetlen, láthatatlan, ezért nem is méltányolt otthoni munkák hosszú sorát. Miután láthatóvá tette a láthatatlant, a feladatlistát átadta a férjének. Mert meg akarta menteni a házasságukat, hiszen nem ilyen életet képzelt maguknak. Pedig milyen jól indult! Megtalálta az igazi társat, együtt leküzdötték az útjukba kerülő akadályokat, kapcsolatukban mindenhez fele-fele arányban tették hozzá a részüket. Összeházasodtak, aztán megszülettek a gyerekek… és minden megváltozott.
Sok nőtárs, feleség, anya hozzájárulásával a lista kibővült, és megszületett belőle a Fair Play című könyv, benne a partnerrel átvitt értelemben játszható játék. A cél újra megteremteni az egyensúlyt és visszatalálni régi önmagunkhoz, újra felfedezni a bennünk rejlő kreativitást. Az ember csak így kamatoztathatja azokat a képességeit, melyek a házastársi és szülői szerepén túl fontos részei az énjének.
A Fair Play új gondolkodásmód szerint közelíti meg a családon belüli munkamegosztást, megoldásalapú, fenntartható változást hozva létre. Emellett üdítően szórakoztató. És működik!

A jogász végzettségű Eve Rodsky tanácsadói és mediátori tapasztalataira támaszkodva filantróp segítőszervezetet hozott létre. Több mint egy évtizedes munkája során családok százaival konzultált, stratégiájával ma is segíti az otthoni élet új szisztémáinak kialakítását, a párkapcsolatok egyensúlyának megteremtését. Los Angelesben él férjével és három gyermekükkel.

Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok

A Család
Teljes ár: 4290 Ft
Aktuális ár: 3432 Ft
Kémnők
Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2392 Ft
Csodatévő
Teljes ár: 4100 Ft
Aktuális ár: 3280 Ft
Három sötét korona 1
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3192 Ft
Lángolás - Mámor-trilógia 3.
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3192 Ft