Sötét idők
  • ISBN: 9789639973268
  • Eredeti cím: The Dark Tide
  • Kiadás éve: 2009
  • Méret: 152x228 mm
  • Terjedelem: 454 oldal
  • Borító: kartonált, ragasztott

Sötét idők

Andrew Gross

3490 Ft
2792 Ft

A Friedman házaspárnak Karennek és Charlesnak semmi sem hiányzik az életéből. Két jól sikerült gyereket nevelnek connecticuti otthonuk csodaszép síházat tartanak fenn Vermontban luxusjachtjuk van a legjobb helyeken nyaralnak. Irigylésre méltó életüket azonban egyetlen pillanat alatt terrorista robbantás dúlja szét a amelynek Charlie áldozata lesz.

Karen még fel sem épül igazán a megrázkódtatásból amikor megint összedől körülötte a világ. Ki volt a férje valójában? Miféle ügyletekbe keveredett? Lehet hogy ő volt az agy a sötét üzletek lebonyolításában? Milyen pénzt követelnek rajta a halála után? Márpedig rengeteg pénzről van szó hiszen a Karent zaklató és zsaroló idegenek már nyíltan fenyegetik a férfi nélkül maradt családot.

Az asszony egyedül Ty Hauck nyomozóban bízhat aki annak idején részt vett a 2001. szeptember 11-ei szörnyű terrortámadás utáni vizsgálatban. ők ketten keresik a választ Charlie egyre sötétebbnek tűnő múltjában miközben a szálak a nyugodalmas vidéki bankból Florida nemzetközi kikötőjén keresztül a világméretű karibi pénzintézetek titkos irodáihoz vezetnek.

Globális pénzügyi trükkökre csalásokra összeesküvésekre gyilkosságokra derül fény Andrew Gross második regényében. A magyarul is megjelent Kék zóna szerzőjétől ismét ízig-vérig mai kemény krimit vehet kezébe az olvasó.

"A Sötét idők úgy indul akár a rakéta és csak gyorsul míg el nem érkezik a becsapódás megrázó pillanata. Letehetetlen." - New York Times

Linkajánló:

Klubrádió

Moly.hu - Sötét idők


Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok

Bartleby és társai
Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2392 Ft
Theodore Boone 3. A vádlott
Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2792 Ft
Vérbe öltözött Anna
Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2392 Ft
Kulcs
Teljes ár: 4490 Ft
Aktuális ár: 3592 Ft
A keresztapa bosszúja
Teljes ár: 4190 Ft
Aktuális ár: 3352 Ft