Vérbe öltözött Anna
  • ISBN: 9789639973695
  • Eredeti cím: Anna Dressed in Blood
  • Kiadás éve: 2018
  • Méret: 135x208 mm
  • Terjedelem: 284 oldal
  • Borító: keménytábla, védőborító

Vérbe öltözött Anna

Kendare Blake

2990 Ft
2392 Ft

A 17 éves Cas Lowood szokatlan hivatást választ: halottakat öl.

Így tett az apja is, míg el nem pusztította egy kegyetlen kísértet. Cas apja rejtélyes fegyverével, az athaméval együtt a rendkívüli képességet is örökölte, ezért mozgalmas életmódra rendezkedik be boszorkánykodással foglalkozó mamája és Tybalt, a szellemek jelenlétét megérző macska társaságában. A fiú a helyi mendemondákat és a titokzatos események hírét követve nyomoz az élőkre veszedelmes, vérszomjas és bosszúálló holtak után, hogy ártalmatlanná tegye őket.

Így érkeznek meg egy ontariói kisvárosba, Thunder Baybe, ahol a vérbe öltözött Anna szedi áldozatait. Cas azt hiszi, szokványos esettel áll szemben. Csakhogy a több évtizeddel ezelőtt meggyilkolt, hófehér, vérrel pettyezett csipkeruhában kísértő, örökké 16 éves Anna senkinek sem kegyelmez, aki átlépi egykori otthona, a régi, elhagyott és elátkozott ház küszöbét…

Linkajánló:

Diákönkormányzat - Vérbe öltözött AnnaOlvaslak - Vérbe öltözött AnnaLéna könyvei - Vérbe öltözött AnnaSivatagirózsakönyv - Vérbe öltözött AnnaRoni Olvas - Vérbe öltözött AnnaEkultúra - Vérbe öltözött AnnaOlvasószoba - Vérbe öltözött AnnaSzilvamag olvas - Vérbe öltözött AnnaMoly.hu - Vérbe öltözött AnnaFantYAstic Volumes - Vérbe öltözött AnnaGigi olvasmányai - JÖN! JÖN! JÖN! Vérbe öltözött AnnaKönyvszeretet - Kendare Blake: Vérbe öltözött AnnaKönyvek szerelmese - TOP5 legjobban várt magyar megjelenésAngelika blogja - Anna Dressed in Blood - Vérbe öltözött AnnaGretty szerint a világ... - Vérbe öltözött AnnaWhen Anaria Went to the Bookshop - Vérbe öltözött AnnaKönyvmolyok - Vérbe öltözött AnnaKultúrkukac - Vérbe öltözött AnnaKönyvesem - Vérbe öltözött AnnaGerincre vágva - Vérbe öltözött Anna

 Méltatások:

„A Vérbe öltözött Anna rafinált mese, amelynek hőse halottakat öl, de félig-meddig szerelmes a halálba. A történet végére te is így érzel, kedves olvasó!”
– New York Times 

 „Bejáratott kis történet lenne egy fiúról meg egy lányról, ha a fiú nem megrögzött kísértetvadász, és ha a lány nincs arra kárhoztatva, hogy egy házban legyen az általa meggyilkoltakkal. Mondanom sem kell, Cas és Anna a kedvenc párosom. Biztos, hogy újraolvasom a könyvet.”

– Holly Black, a New York Times bestsellerírója

„Imádom Cast! Lenyűgöző, magával ragadó a világa, és olyan eleven! Hagyd égve a villanyt, ha leteszed a könyvet, mert ez a történet harapós! Méghozzá nem is akármennyire.”

– Stacey Kade, a Ghost and the Goth sorozat szerzője

„Könnyen lehet, hogy a Vérbe öltözött Anna az egyik kedvenc könyvem lesz, mert épp olyan, amilyenre vágytam: elképesztő, lehengerlő, lélegzetelállító, könyörtelen és hideg, mint a halál. Élek-halok az ilyen történetért!”

– Courtney Allison Moulton, az Angelfire szerzője

Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok

Három sötét korona 1
Teljes ár: 3990 Ft
Aktuális ár: 3192 Ft
A rémálmok lánya
Teljes ár: 2990 Ft
Aktuális ár: 2392 Ft
Merlin 2. könyv A varázslás dalai
Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2792 Ft
Merlin 1. könyv Elveszett évek
Teljes ár: 3490 Ft
Aktuális ár: 2792 Ft