100% Disznó
  • ISBN: 9786155331756
  • Kiadás éve: 2016
  • Méret: 210x270 mm
  • Terjedelem: 224 oldal
  • Borító: Keménytábla
  • Illusztráció típusa: Színes fotókkal

100% Disznó

Pálinkás Norbert

6990 Ft
5592 Ft
A sertés az amatőr és profi szakácsok számára egyaránt csodálatos állat: minden felhasználható belőle, ami a bőrén belül és a belén kívül van. A Kárpát-medencében máig divatos – sőt újra egyre divatosabb – házi disznóvágásokon a tökéletességig fejlesztették ennek különböző módozatait. Hiszen nem mindegy, melyik alkatrészét mire, illetve mibe szánjuk. A fagyasztóládák korában pedig nem csak a disznótoros hurkáról és kolbászról, vagy a füstölt sonkáról és szalonnáról kell gondoskodnunk. Az elraktározott alapanyagokból számtalan izgalmas fogást főzhetünk a levesektől egészen a desszertekig az év bármelyik időszakában. A szerző kamaszkorában került először a disznóvágás közelébe, azóta járt sváb disznóvágáson, erdélyi disznóvágáson, szabolcsi disznóvágáson, spanyol disznóvágáson. Megtanulta, mit mikor kell felvágni és levágni, kivenni és berakni, megmelegíteni és kihűteni – nem hentesként, hanem a konyhában sokat mozgó civilként. Ennek a tudásnak jó része, és nyolcvan hagyományos és újratöltött disznós recept is elolvasható a 100% DISZNÓ című könyvben, mindez egy saját disznóvágás történetébe csomagolva.
Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok

A főzés magasiskolája - Paul Bocuse Intézet - Larousse
Teljes ár: 19900 Ft
Aktuális ár: 15920 Ft
Az egészséges és ínyenc konyha
Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 4792 Ft
Ha én főznék neked
Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 4792 Ft
A cukrászat magasiskolája
Teljes ár: 14900 Ft
Aktuális ár: 12665 Ft
Francia konyha magyar szívvel
Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 4792 Ft