Az édességek magasiskolája - 90 legendás francia és nemzetközi recept
  • ISBN: 9789635161492
  • Eredeti cím: L’école de la confiserie
  • Kiadás éve: 2024
  • Méret: 230x280 mm
  • Terjedelem: 312 oldal
  • Borító: Keménytábla
  • Illusztráció típusa: Színes fotók
  • Fordítók: Király Katalin, Erdélyi Z. Ágnes, Walter Piroska

Az édességek magasiskolája - 90 legendás francia és nemzetközi recept

Le Cordon Bleu

12900 Ft
9030 Ft

Berlingot, nugát, calisson, karamella, trüffel,
praliné, koldustallér, pillecukor…
Ezeket a nyalánkságokat elkészíthetjük mi magunk is!

A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA MEGNYITJA KAPUIT:
ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT,
AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK KEDVENC ÉDESSÉGEINKET!

* Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek, csökkentett cukortartalmú csemegék, valamint cukrászműremekek a jeles alkalmakra!

* Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy elsajátítsuk a nélkülözhetetlen szakmai fortélyokat: cukorfőzés, csokoládé temperálása, marcipán vagy praliné készítése...

* Részletes útmutató lépésről lépésre a legegyszerűbb és a legbonyolultabb receptekhez.

320 FÁZISFOTÓ

Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok

A cukrászat magasiskolája
Teljes ár: 14900 Ft
Aktuális ár: 10430 Ft
Az egészséges és ínyenc konyha
Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 4792 Ft
100% Disznó
Teljes ár: 6990 Ft
Aktuális ár: 5592 Ft