A főzés magasiskolája - Paul Bocuse Intézet - Larousse
  • ISBN: 9786155724565
  • Eredeti cím: La escuela de la excelencia culinaria - Institut Paul Bocuse
  • Kiadás éve: 2018
  • Méret: 270x305 mm
  • Terjedelem: 718 oldal
  • Borító: Keménytábla, védőborító
  • Illusztráció típusa: Színes fotókkal

A főzés magasiskolája - Paul Bocuse Intézet - Larousse

19900 Ft
15920 Ft

Ismerjük meg a világhírű Paul Bocuse Intézetet és kiváló séfjeinek egyedülálló módszereit. Lépésről lépésre követhetjük a csúcsgasztronómia mesterfogásait.

250 SÉFMÓDSZER BEMUTATÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, 1800 FOTÓVAL
● 250 fotóval illusztrált technikai eljárás.
● 70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől.
● Több mint 1800 étel- és fázisfotó.
● Részletgazdag leírások.
● Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal.
A konyhafőnok mesterségbeli tudását bárki elsajátíthatja! „A boldogság a konyhában lakozik.” Paul Bocuse

Nem elérhető

Kapcsolódó ajánlatok

100% Disznó
Teljes ár: 6990 Ft
Aktuális ár: 5592 Ft
A cukrászat magasiskolája
Teljes ár: 14900 Ft
Aktuális ár: 11920 Ft
Szívbarát szakácskönyv
Teljes ár: 3500 Ft
Aktuális ár: 2800 Ft