A pékmesterség magasiskolája - 80 kenyér- és péksüteményrecept
  • ISBN: 9789635161058
  • Eredeti cím: L’école de la Boulangerie - Le Cordon Bleu
  • Kiadás éve: 2022
  • Méret: 230x280 mm
  • Terjedelem: 320 oldal
  • Borító: Keménytábla
  • Illusztráció típusa: Színes fotókkal
  • Fordító: Kertész Luca

A pékmesterség magasiskolája - 80 kenyér- és péksüteményrecept

Le Cordon Bleu

11900 Ft
9520 Ft

Hogyan süssünk hagyományos bagettet, tönköly- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, ciabattát, párizsi brióst, croissant-t, almás papucsot? Lássunk hozzá, a sütés sikerélmény!

MINDEN ÉRDEKLŐDŐT ÖRÖMMEL LÁT A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA.
FEDEZZÜK FEL A DAGASZTÁS, A FORMÁZÁS ÉS A KENYÉRSÜTÉS FORTÉLYAIT!

* Örök klasszikus és tájjellegű kenyerek, a világ minden tájáról gyűjtött receptek, ínyencfalatok, péksütemények, édes és sós kelt tészták
* A tészta útja a dagasztástól a sütőig
* Különféle előtészták: a híg kovász, a kemény kovász, a poolish, az öregtészta titkai
* Részletes, gazdagon illusztrált receptleírások

280 FÁZISFOTÓ LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu nemzetközi oktatási hálózat, melynek a világ bármely pontján működő intézményei a konyhaművészet, a szállodaipar és a vendéglátás különféle szakterületeinek képzésére szakosodtak. Oktatócsapatában nemzetközi hírű séfek és gasztronómiai szakemberek vesznek részt. Céljuk, hogy terjesszék a legmagasabb szintű ismereteket és szakmai fogásokat, ápolják a nemzeti értékeket, hallgatóiknak pedig átadják a konyhaművészet iránti szeretetet és szenvedélyt.

Kosárba

Kapcsolódó ajánlatok

A cukrászat magasiskolája
Teljes ár: 14900 Ft
Aktuális ár: 11920 Ft
A főzés magasiskolája - Paul Bocuse Intézet - Larousse
Teljes ár: 19900 Ft
Aktuális ár: 15920 Ft
Az egészséges és ínyenc konyha
Teljes ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 4792 Ft
Szívbarát szakácskönyv
Teljes ár: 3500 Ft
Aktuális ár: 2800 Ft